Opettajat

Christa Talikka

Opetan Musiikkiteatteri Spektrissä pop/jazz- ja musikaalilaulua yksinlaulajille ja pienryhmille sekä musiikkiteatteria yli 16-vuotiaille. Lisäksi pidän esiintymiskoulutuksia ja esiinnyn useammassa kokoonpanossa. 

Koulutukseltani olen musiikin maisteri (MuM) ja muusikko (musiikkiteatteri Amk). Vuosien saatossa olen päässyt tekemään töitä laajasti musiikin ja musiikkiteatterin aloilla esiintyjänä lavoilla, opettajana aikuisopistoissa, yläkoulussa ja lukiossa sekä äänenkäytön ja esiintymisen kouluttajana lauluyhtyeille ja kuoroille. On ihanaa päästä näkemään miten oppilaat uskaltavat heittäytyä ja löytävät oman äänensä, tyylinsä ja kenties kokonaan uuden puolen itsestään. Olen onnellinen siitä, että olen päässyt yhdistämään oman intohimoni työhön.

Pääinstrumenttini on laulu ja soitan myös pianoa. Laulan useassa eri kokoonpanossa kuten laulu-piano duossa, Heijastus-yhtyeessä sekä bilebändi Charismassa. Lisäksi kuulun myös ammattimuusikoista koostuvan musiikkiteatteriryhmä Spektrin esiintyjäkaartiin. Esiintyminen on suuri intohimoni ja rakastan heittäytyä eri rooleihin ja tunnelmiin.

Olen kannustava, innostava ja energinen opettaja ja haluan rohkaista jokaista menemään kohti unelmiaan – olivat ne sitten musiikin tai minkä tahansa itselle tärkeän asian parissa.

Christa

Iina Sihvonen

Musiikkiteatteri Spektrissä opetan musiikkiteatteria ala- ja yläkouluikäisille, pidän Seikkailumuskari-tunteja 0-6 vuotiaille sekä vedän musiikkiteatteripainotteista aamupäiväkerhoa 2-5 vuotiaille. Kotona olen äiti kahdelle pienelle tytölle.

Ammatiltani olen musiikkipedagogi. Lasten ja nuorten opettaminen on minulle sydämenasia ja sitä olenkin saanut tehdä musiikinperusteiden ja viulunsoiton opettajana. Omat pääinstrumenttini ovat laulu ja viulu, ja soitan myös esimerkiksi pianoa, ukulelea ja bassoa. Viime vuosina olen esiintynyt ammattimuusikoista koostuvissa Sibbe-siskoissa ja Musiikkiteatteriryhmä Spektrissä.

Näyttelijäntyöhön olen tutustunut lapsesta asti ja näytellyt esimerkiksi ammattiteatterissa. Olen entinen taitoluistelun harrastaja ja sittemmin siirtynyt eri tanssilajeihin ja päässyt tanssijaksi eri musikaali- ja musiikkiteatteriproduktioihin.

Opetuksessani hyödynnän monipuolisesti osaamistani musiikin, teatterin ja tanssin saralla. Minulle tärkeintä opettamisessa on luoda ilon ilmapiiri, jossa kaikkien on hyvä olla!

Spektrissä haluan luoda spektaakkeleja, joissa kaikki oppilaatkin pääsevät loistamaan ja kokemaan lavan taian!

Iina

Kuvat: Samu Haapanen