Siirry suoraan sisältöön

Puuttuuko teiltä hauskaa ohjelmaa polttareihin, ohjelmanumero juhliin tai yhteishengen nostattavaa tekemistä tyky-päivään? Skumppaimpro on hauska ja interaktiivinen hulluttelu, jossa pääset heittäytymään ja hassuttelemaan pienen kilistelyn äärellä.

Skumppaimprossa tehdään yhdessä hauskoja ja helppoja improvisaatioharjoituksia, nauretaan ja kilistellään. Mitään ei tarvitse osata etukäteen ja tärkeintä on hauskanpito. Mitä suuremmin mokaa, sitä paremmin menee! Mukaan voi ripauttaa myös ryhmän niin halutessa laulu- ja musiikki-improvisaatiota.

Räätälöimme skumppaimpron ryhmän mukaan ja kysymme aina ennakkoon asiakkaan toiveita ja esimerkiksi juhlan/tilaisuuden teeman. Mahdollisuus on myös oman improtarinan, improräpin tai kappaleen tekemiseen. Polttariseurueiden kanssa voidaan toteuttaa myös improttu polttarivala!

Seitsemän osallistujaa tekemässä Minä olen puu -improharjoitusta Musiikkiteatteri Spektrin skumppaimprossa.

Skumppaimpron pituus on 1h 15min – 1h 30 min.

Hinta on 25e henkilö, minimi osallistujamäärä on kuusi henkilöä ja minimihinta kahdeksan henkilön mukaan. Hinta sisältää alvin 24 %. Isommille ryhmille (yli 20 hlö) voit pyytää tarjouksen.

Skumppaimpro toteutetaan Musiikkiteatteri Spektrin salissa osoitteessa Suomen Kasarmi 11 tai asiakkaan luona. Vetäjinä toimivat Skumppaimpron kehittäjä Christa Talikka, karismaattinen Miikka J. Anttila sekä valovoimainen Marjuska Santala.

“En muista koska olisin nauranut näin paljon”

“Tähän jäi ihan koukkuun”

”Rohkaiseva ilmapiiri sai heittäytymään!”

“Tehtävät oli hauskoja ja haastoi osallistujia hetkittäin myös sinne epämukavuusalueelle. Sen kautta syntyi euforisen onnellinen ja onnistunut olo, joka kantoi seuraavaan päivään asti.”

Improryhmä kohottavat lasejaan Musiikkiteatteri Spektrin skumppaimprossa.

Musiikkiteatteri Spektri Oy
Y-tunnus: 3205148-6
Suomen Kasarmi 8 E 11,
13100 Hämeenlinna
spektri@musiikkiteatterispektri.fi

Christa Talikka kaataa kuohuviiniä laseihin Musiikkiteatteri Spektrin skumppaimprossa.

Heräsikö kysyttävää?