Siirry suoraan sisältöön

Säännöt

Ilmoittautuminen:

Musiikkiteatteri Spektrin tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan nettisivuillamme ja ilmoittautuminen on aina sitova. Voimassa oleva hinnasto löytyy hinnasto -välilehden alta. Ilmoittautuminen koskee yhtä lukuvuotta (syksy ja kevät) ja ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla tunti/lukukausimaksu. Maksuvahvistus lähetetään sähköpostiin. Mikäli oppilas haluaa peruuttaa paikkansa syyslukukauden jälkeen, sen voi tehdä maksuttomasti 16.12. mennessä osoitteeseen spektri@musiikkiteatterispektri.fi. Laskutamme 15 e toimistomaksun myöhässä peruutetuista paikoista.

Peruutusehdot:

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautumisensa ja saada rahat takaisin 14 pvä ennen tunnin tai kurssin alkua. Oppilaspaikka peruutetaan aina vain kirjallisella ilmoittautumisella sähköpostiin. Tunneilta poisjääminen ei ole oppilaspaikan peruutus, eikä suullinen peruutus kelpaa paikan peruuttamiseksi.

Poissaolot ja sairastapaukset:

Seikkailumuskaria lukuun ottamatta oppilaat eivät voi korvata poissaolojaan, mutta opettajan sairastuessa on hän velvoitettu korvaamaan menetetyn tunnin tai hankkimaan itselleen sijaisen. Seikkailumuskarissa oppilas voi korvata poissaolon toisessa saman ikätason ryhmässä sopimalla siitä etukäteen opettajan kanssa. Musiikkiteatteri Spektri pidättää oikeuden opettajamuutoksiin tilapäisissä ja pysyvissä ratkaisuissa.

Emme hyvitä kausimaksua muussa kuin sairastapauksissa tai loukkaantumisissa. Alle 3 viikkoa kestäviä sairastapauksia ei korvata rahallisesti. Pitkäaikaisesta poissaolosta (yli 4 viikkoa) on aina esitettävä lääkärin todistus, jossa sairasloman pituus pitää tulla ilmi. Musiikkiteatteri Spektri korvaa kausimaksun pitkäaikaisissa sairastapauksissa tai raskauden takia johtuneista keskeytyksistä yli neljä viikkoa omavastuun ylittävältä ajalta lääkärin todistusta vastaan. Rahallista korvausta ei saa omavastuuajan sisällä olevasta ajasta.

Vakuutus:

Oppilaat käyvät Musiikkiteatteri Spektrin tunneilla omalla vastuullaan. Oppilailla ei ole Musiikkiteatteri Spektrin puolesta kattavaa vakuutusta, vaan heille suositellaan ottamaan henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Musiikkiteatteri Spektrillä on voimassa vastuu- ja oikeusturvavakuutukset, jotka kattavat heidän osuutensa vahingoista, jotka aiheutuvat tahallisuudesta tai laiminlyönnistä.

Tuntimuutokset:

Musiikkiteatteri Spektrin Seikkailumuskarin minimi oppilasmäärä on 5 oppilasta/ryhmä. Musiikkiteatterituntien minimi oppilasmäärä on 7 oppilasta/ryhmä. Pienryhmien minimi oppilasmäärä on 3 oppilasta/ryhmä. Ihanat ikivihreät minimi oppilasmäärä on 10 oppilasta/ryhmä. Mikäli kurssi lopetetaan kesken kauden, eikä oppilas halua vaihtaa toiseen ryhmään, hän on oikeutettu saamaan lukukauden jäljellä olevista kerroista maksun palautuksen tunnin arvon mukaan. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmät ovat täynnä, oppilaat voivat ilmoittautua varasijalle ryhmiin sähköpostitse.

Pandemia: 

Etäopetukseen siirrytään hallituksen suosituksen tai valtioneuvoston linjauksen mukaisesti. Etäopetus toteutetaan Zoomin tai Teamsin välityksellä normaalin viikkoaikataulun mukaan. Musiikkiteatteri Spektri ei korvaa rahallisesti pandemiasta tai ylivoimaisesta esteestä johtuvasta tilanteesta peruuntuvia lähiopetustunteja, eikä ota vastaan peruutuksia tai tee laskuhyvityksiä tällä ajalla. Musiikkiteatteri Spektrin tiloissa on mahdollisuus turvaväleihin yksilö- ja ryhmätunneilla tilanteen niin vaatiessa.

Kuvauslupa:

Musiikkiteatteri Spektrillä on oikeus käyttää markkinoinnissaan, nettisivuilla, eri julkaisuissa ja opetustarkoituksessa tunneilla, kursseilla, esiintymisissä ja tapahtumissa kuvattuja tai videoituja materiaaleja. Oppilaista ei saa esittää arveluttavaa tai kyseenalaista materiaalia ja oppilaalta kysytään aina lupa ennen kuvan ottamista. Mikäli oppilaan ei sallita näkyvän Spektrin kuvissa ja videoissa pyydämme lähettämään siitä kirjallisen ilmoituksen osoitteeseen spektri@musiikkiteatterispektri.fi. Käytämme tunnistettamme #musiikkiteatterispektri kaikissa julkisissa kuvissa ja videoissa.

Maksut ja laskutus:

Maksuvaihtoehtoja ovat suoramaksu, lasku, osamaksu ja yleisimmät kulttuurisetelit. Mahdollisissa palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Suoramaksussa järjestelmä ohjaa asiakkaan suoraan Paytrailin maksujärjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli asiakas valitsee laskuvaihtoehdon, lisätään siihen aina 5 euron toimistokulumaksu per lasku. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksuaikaa on 14 päivää.

Osamaksuvaihtoehdossa maksu tapahtuu osissa. Vaikka oppilas lopettaa kesken kauden, on hän sitoutunut koko lukukauteen ja maksamaan koko lukukauden.

Mikäli asiakas ei ole muistanut maksaa laskua, lähetetään maksumuistutus asiakkaan sähköpostiin. Jos maksua ei ole edelleenkään maksettu muistutusten jälkeen, saatava siirtyy Duetto Visma -perintään. Kaikki perintätoimiston kulut päätyvät asiakkaan maksettavaksi maksujen joutuessa perintään. Asiakas on myös vastuussa laskusta ja huomautusmaksuista. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, opettajalla on oikeus olla ottamatta oppilasta tunnille ja oppilaspaikka voidaan menettää.

Musiikkiteatteri Spektrin hinnat sisältävät ALV:n 24 %, sekä Gramex- ja Teosto-musiikintoistomaksut.

Tiedotus ja laskutus toimii sähköpostitse, joten asiakkaan on huolehdittava, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla. Yhteystietojen muuttuessa asiakas voi ilmoittaa muutoksista osoitteeseen spektri@musiikkiteatterispektri.fi. Musiikkiteatteri Spektri ei vastaa kuluista, jotka johtuvat virheellisistä yhteystiedoista.

Lipuilla, jotka on ostettu verkkokaupan kautta esityksiin, konsertteihin ja muihin Musiikkiteatteri Spektrin tapahtumiin ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Asiakas on itse vastuussa tarkistamaan, että lippu koskee oikeaa tapahtumaa ja ajankohtaa.

Katso lisää maksupalveluehdoista: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot.