Siirry suoraan sisältöön

Säännöt

Spektrin säännöt

Ilmoittautuminen:

Musiikkiteatteri Spektrin tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan nettisivuillamme ja ilmoittautuminen on aina sitova. Voimassa oleva hinnasto löytyy hinnasto -välilehden alta ja jokaisen kurssin kuvauksesta. Ilmoittautuminen koskee yhtä lukukautta (syksy tai kevät) ja ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla tunti/lukukausimaksu. Maksuvahvistus lähetetään sähköpostiin.

Kauden ensimmäiselle tunnille voi tulla kokeilemaan kurssia ilman sitoutumista. Jos kauden ensimmäisen kerran jälkeen ei halua jatkaa, on oppilas velvoitettu saamaan rahat takaisin jos on jo maksanut kurssin. Rahojen palautusta on pyydettävä 7 vrk kuluessa ensimmäisestä kurssikerrasta.

Peruutusehdot:

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautumisensa ja saada rahat takaisin 14 pvä ennen tunnin tai kurssin alkua. Oppilaspaikka peruutetaan aina vain kirjallisella ilmoittautumisella sähköpostiin. Tunneilta poisjääminen ei ole oppilaspaikan peruutus, eikä suullinen peruutus kelpaa paikan peruuttamiseksi.

Poissaolot ja sairastapaukset:

Oppilaat eivät voi korvata poissaolojaan, mutta opettajan sairastuessa on Spektri velvoitettu hankkimaan opettajalle sijaisen tai korvaamaan menetetyn tunnin. Musiikkiteatteri Spektri pidättää oikeuden opettajamuutoksiin tilapäisissä ja pysyvissä ratkaisuissa.

Hyvityskäytännöt:

Emme hyvitä kausimaksua muussa kuin sairastapauksissa tai loukkaantumisissa. Alle 3 viikkoa kestäviä sairastapauksia ei korvata rahallisesti. Pitkäaikaisesta poissaolosta (yli 4 viikkoa) on aina esitettävä lääkärin todistus, jossa sairasloman pituus pitää tulla ilmi, jos haluaa korvauksen. Musiikkiteatteri Spektri korvaa kausimaksun pitkäaikaisissa sairastapauksissa tai raskauden takia johtuneista keskeytyksistä yli neljä viikkoa omavastuun ylittävältä ajalta lääkärin todistusta vastaan. Rahallista korvausta ei saa omavastuuajan sisällä olevasta ajasta.

Vakuutus:

Oppilaat käyvät Musiikkiteatteri Spektrin tunneilla omalla vastuullaan. Oppilailla ei ole Musiikkiteatteri Spektrin puolesta kattavaa vakuutusta, vaan heille suositellaan ottamaan henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Musiikkiteatteri Spektrillä on voimassa vastuu- ja oikeusturvavakuutukset, jotka kattavat heidän osuutensa vahingoista, jotka aiheutuvat tahallisuudesta tai laiminlyönnistä.

Tuntimuutokset:

Jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu, emme voi valitettavasti aloittaa kurssia. Mikäli kurssi lopetetaan kesken kauden, eikä oppilas halua vaihtaa toiseen ryhmään, hän on oikeutettu saamaan lukukauden jäljellä olevista kerroista maksun palautuksen tunnin arvon mukaan. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmät ovat täynnä, oppilaat voivat ilmoittautua varasijalle ryhmiin sähköpostitse.

Kuvauslupa:

Musiikkiteatteri Spektrillä on oikeus käyttää markkinoinnissaan, nettisivuilla, eri julkaisuissa ja opetustarkoituksessa tunneilla, kursseilla, esiintymisissä ja tapahtumissa kuvattuja tai videoituja materiaaleja. Oppilaista ei saa esittää arveluttavaa tai kyseenalaista materiaalia. Mikäli oppilaan ei sallita näkyvän Spektrin kuvissa ja videoissa pyydämme lähettämään siitä kirjallisen ilmoituksen osoitteeseen spektri@musiikkiteatterispektri.fi. Käytämme tunnistettamme #mukaantuu ja #spektri kaikissa sosiaalisen median julkisissa kuvissa ja videoissa.

Maksut ja laskutus:

Maksuvaihtoehtoja ovat verkkomaksu, korttimaksu, lasku, osamaksu ja yleisimmät kulttuurisetelit. Mahdollisissa palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Mikäli haluat 30 päivää korotonta maksuaikaa, voit valita verkkomaksuvaihtoehdoista Walley-laskun tai korttimaksuvaihtoehdoista Klarnan. Mikäli haluat maksaa osan Smartumilla, Epassilla tai Edenredillä ja loput verkkomaksuna, ota yhteyttä sähköpostilla.

Osamaksuvaihtoehdossa maksu tapahtuu osissa. Vaikka asiakas lopettaa kesken kauden, on hän sitoutunut koko lukukauteen ja maksamaan koko lukukauden.

Mikäli asiakas ei ole muistanut maksaa laskua, lähetetään maksumuistutus asiakkaan sähköpostiin. Jos maksua ei ole edelleenkään maksettu muistutusten jälkeen, saatava siirtyy Duetto Visma -perintään. Kaikki perintätoimiston kulut päätyvät asiakkaan maksettavaksi maksujen joutuessa perintään. Asiakas on myös vastuussa laskusta ja huomautusmaksuista. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, opettajalla on oikeus olla ottamatta oppilasta tunnille ja oppilaspaikka voidaan menettää.

Musiikkiteatteri Spektrin hinnat sisältävät ALV:n 24 %, sekä Gramex- ja Teosto-musiikintoistomaksut.

Tiedotus tapahtuu sähköpostitse, joten asiakkaan on huolehdittava, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla. Yhteystietojen muuttuessa asiakas voi ilmoittaa muutoksista osoitteeseen spektri@musiikkiteatterispektri.fi. Musiikkiteatteri Spektri ei vastaa kuluista, jotka johtuvat virheellisistä yhteystiedoista.

Lipuilla, jotka on ostettu verkkokaupan kautta esityksiin, konsertteihin ja muihin Musiikkiteatteri Spektrin tapahtumiin ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Asiakas on itse vastuussa tarkistamaan, että lippu koskee oikeaa tapahtumaa ja ajankohtaa.

Katso lisää maksupalveluehdoista: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot.