Laulutunnit

Laulutunneilla pääset kehittämään äänenkäyttöäsi laulutekniikan, laulutyylin ja tulkinnan kautta. Laulutunnit räätälöidään tarpeidesi mukaan. Päätyyliksi voit valita pop/jazz-laulun tai musikaalilaulun, mutta saat laulaa monipuolisesti eri tyylejä. Voit tulla laulamaan yksin, yhdessä kaverin kanssa tai pienryhmässä.

Yksilötunti 45min

Tuntikuvaus

Popjazz- ja musikaalilaulutunneilla pääset kehittämään äänenkäyttöäsi laulutekniikan, laulutyylin ja tulkinnan kautta. Opetuksessa keskeistä on tulkinnan ja tekniikan yhdistäminen lauluun ja esiintymiseen. 

Laulutunnit räätälöidään tarpeidesi mukaan. Päätyyliksi voit valita pop/jazz-laulun tai musikaalilaulun, mutta saat myös laulaa kumpaakin. Voit tuoda haluamiasi kappaleita tunnille ja myös opettaja valitsee ja suosittelee kappaleita. Tunneilla voidaan harjoitella tekniikan ja tulkinnan lisäksi myös esiintymistä, lavalla oloa ja laulun kautta näyttelemistä. Pääset halutessasi myös esiintymään Musiikkiteatteri Spektrin produktioihin.

Olet tervetullut laulutunneille juuri sellaisena ja niillä taidoilla mitä sinulla on. Olet sitten suihkulaulaja tai jo kokenut esiintyjä, laulutunnit sopivat niin aloittelijoille, ammattiin pyrkiville kuin ammattilaisillekin. Myös puhetyöläiset hyötyvät äänenkäytön tuntemisesta. Ääniharjoitusten kautta äänen kestävyys ja kantavuus paranee.

Pop/jazz- ja musikaalilaulua opettaa Christa Talikka. Christa on innostava ja kannustava opettaja, joka tarjoaa konkreettisia työkaluja laulamiseen ja esiintymiseen. Christan yksi keskeisimmistä opetusmetodeista on heittäytyminen ja puheen kautta laulun opettaminen.

Sovi päivä ja aika suoraan opettajan kanssa puh. +35841 3140976 (Christa) christa@musiikkiteatterispektri.fi

Tutustu hintoihin, kuten perhealennuksiin, lukukauteen, tiloihin ja sääntöihin.

Päivä ja aika sovitaan opettajan kanssa

Syksy: 30.8. – 13.12.2021

Kevät: 10.1. – 25.4.2022

Opettaja: Christa Talikka

60 / kerta

700 / lukukausi / 14 kertaa

350 / 7 kerran paketti

Paritunti 45min

Tuntikuvaus

Tule mukaan laulamaan yhdessä kaverisi tai vaikka perheenjäsenesi kanssa!  Voitte laulaa koko ajan yhdessä tai erikseen toisianne kuunnellen ja kannustaen. Tunnit sopivat niille, jotka mielellään laulavat myös yksin, mutta tykkäisi toisen tuesta. Tunneilla voit laulaa samaa melodiaa kaverin kanssa tai oppia laulamaan eri äänissä. Pari pääsee halutessaan esiintymään Musiikkiteatteri Spektrin produktioihin.

Tunnit kestävät 45 min, jonka voi jakaa puoliksi toisen kanssa tai laulaa yhdessä koko ajan tai osan ajasta. Päätyylinä on pop/jazz -laulu, mutta tunneilla voidaan laulaa myös esimerkiksi ikivihreitä ja elokuva- ja musikaalisävelmiä. Saat tuoda omia lempikappaleitasi tunnille.

Paritunteja opettaa Christa Talikka. Christa on innostava ja kannustava opettaja, joka tarjoaa konkreettisia työkaluja laulamiseen ja esiintymiseen. Christan yksi keskeisimmistä opetusmetodeista on heittäytyminen ja puheen kautta laulun opettaminen.

Sovi päivä ja aika suoraan opettajan kanssa puh. +35841 3140976 (Christa) christa@musiikkiteatterispektri.fi

Tutustu hintoihin, kuten perhealennuksiin, lukukauteen, tiloihin ja sääntöihin.

Päivä ja aika sovitaan opettajan kanssa

Syksy: 30.8. – 13.12.2021

Kevät: 10.1. – 25.4.2022

Opettaja: Christa Talikka

40 / henkilö / kerta

430 / henkilö / lukukausi / 14 kertaa

215 / henkilö / 7 kerran paketti

Pienryhmätunti 60min

Tuntikuvaus

Haluatko päästä laulamaan, mutta et haluaisi laulaa yksin? Tule pienryhmätunneille! Pienryhmissä on 4 henkilöä ja siellä lauletaan yksin ja yhdessä muiden kanssa.

Tunneilla pääset kehittämään laulutekniikkaasi ja esiintymistaitojasi. Päätyylinä on pop/jazz-laulu, mutta tunneilla voidaan laulaa myös esimerkiksi ikivihreitä ja elokuva- ja musikaalisävelmiä. Saat tuoda omia lempikappaleitasi tunnille.

Tunnin aika voidaan jakaa niin, että alussa on yhteinen äänenavaus, jonka jälkeen jokaisella on omaa soololauluaikaa tai tunnilla voidaan laulaa koko ajan yhdessä. Mahdollisuus on myös lauluyhtye-treeniin, jossa voidaan laulaa eri äänissä. Halutessaan ryhmä pääsee esiintymään Musiikkiteatteri Spektrin produktioihin.

Pienryhmätunnit ovat oivallinen keino kehittää omaa laulua matalalla kynnyksellä ja oppia laulamisesta myös muita kuunnellen. Pienryhmätunneilla on iloinen ja kannustava tunnelma eikä ketään vertailla toisiinsa. Jokainen voi olla oma itsensä omilla vahvuuksillaan ja jokaiselta voi oppia jotain.

Lukukaudessa on 14 opetuskertaa.

Pienryhmätunteja opettaa Christa Talikka. Christa on innostava ja kannustava opettaja, joka tarjoaa konkreettisia työkaluja laulamiseen ja esiintymiseen. Christan yksi keskeisimmistä opetusmetodeista on heittäytyminen ja puheen kautta laulun opettaminen.

Tutustu hintoihin, kuten perhealennuksiin, lukukauteen, tiloihin ja sääntöihin.

ma klo 19–20 TAI ti klo 18–19

Syksy: 30.8. – 13.12.2021

Kevät: 10.1. – 25.4.2022

Opettaja: Christa Talikka

Hinta: 350 / henkilö / lukukausi

Meillä on säännöllisesti ilmestyvä uutiskirje.