Siirry suoraan sisältöön

Kokoonpanot

Tutustu eri kokoonpanoihin soololaulajasta bändiin ja musiikkiteatteriryhmään ja tilaa esiintyjä perhejuhliisi tai vaikkapa firman juhliin. Teemme myös juontokeikkoja!

Kuva: Simonette Ohra-aho

Duo Christa ja Saila

Lue kokoonpanosta tästä

Laulu–piano-duo Christa ja Saila on luonut tunnelmaa vuodesta 2012. Kokoonpanon ohjelmisto on kattava ja se taipuu monenlaisiin tyylilajeihin ja tunnelmiin kevyestä klassisesta ikivihreisiin, poppiin, rockiin ja näyttämösäveliin. Duo on oivallinen valinta esimerkiksi vihkitilaisuuteen, perhejuhliin tai vaikkapa pieneksi ohjelmanumeroksi firman tilaisuuksiin ja pikkujouluihin.

Jäsenet

Christa Talikka (laulu) ja Saila Märkjärvi (piano).

Kuva: Lasse Laasonen

Heijastus

Lue kokoonpanosta tästä

Heijastus on kolmen valloittavan naisen yhtye, joka yllättää joka kerta monipuolisuudellaan. Trion pääinstrumentit ovat laulu, viulu ja piano, mutta tilaisuudesta riippuen yhtyeen jäsenet soittavat myös kitaraa, bassoa ja rytmisoittimia. Heijastus trio keikkailee myös laajennetulla kvartetti-kokoonpanolla yhdessä haitaristi-laulajan kanssa. Heijastuksen ohjelmistoon kuuluu monipuolisesti pop, rock, tango, tanssimusiikki ja näyttämö- ja elokuvasävelmät. Yhtyeen erikoisuutena on asiakkaan toiveisiin sovitetut juonelliset keikat ja teemaesitykset. ​

Jäsenet

Christa Talikka (laulu), Helena Puukka (viulu, laulu) ja Saila Märkjärvi (piano). Ekstrana: haitaristi-laulaja.

Kuva: J. Flinck, P. Hovi, T. Puhakka

Charisma-bilebändi

Lue kokoonpanosta tästä

Charisma-bilebändi on oiva valinta niin firman juhliin, hääbändiksi kuin syntymäpäivillekin. Bändin ohjelmisto on laaja kattaus suomalaista ja ulkomaista poppia, rockia, soulia ja iskelmää sekä tunnettuja elokuvasävelmiä. Bändi toteuttaa myös toiveesi ja räätälöi kokonaisuuden, jonka myötä juhlien tunnelma on taattu! ​

Jäsenet

Christa Talikka (laulu), Esa-Pekka Tupala (vetopasuuna, kosketinsoittimet, laulu), Ville-Veikko Airaniemi (sähkökitara), Jukka Haavisto (basso) ja Joonas Krohn (rummut).

Kuva: Janica Lönn

Saila Märkjärvi

Lue lisää tästä

Saila Märkjärvi (pianisti, musiikkipedagogi Amk)

Saila on aktiivisesti esiintyvä, monipuolinen ja taitava pianisti. Hän työskentelee pianonsoiton opettajana ja opiskelee parhaillaan musiikkikasvatuksen maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Sailalla on vankka klassinen pohjakoulutus, jonka päälle hän on laajentanut osaamistaan rytmimusiikin ja improvisaation suuntaan. Sailan säihkyvä pianismi luo tunnelmaa ja sopii erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häät, syntymäpäivät, erilaiset yritystilaisuudet ja cocktail- ja illallistilaisuudet. Tyylikäs pianomusiikki toimii tilanteen mukaan taustamusiikkina tai tunnelmaa kohottavana ohjelmanumerona. Ohjelmistosta löytyy laaja kattaus kappaleita klassisen musiikin helmistä elokuva- ja musikaaliklassikoihin sekä pop/jazzmusiikkiin.Saila ottaa mielellään ohjelmistotoiveita vastaan ja räätälöi juhlaasi laadukkaan musiikillisen kokonaisuuden.

Kuva: Janica Lönn

Christa Talikka

Lue lisää tästä

Christa Talikka on laulaja, musikaaliartisti ja musiikkikasvattaja. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja musiikkiteatterin ammattilaiseksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Christa rakastaa heittäytymistä ja sitä, että hän saa esiintymisellään välitettyä yleisölle tekstin sanomaa sekä tunteita laidasta laitaan.

Christan vahvuus on pop/rockissa, musikaaleissa, pop-balladeissa ja komedianumeroissa, mutta ohjelmisto on muokattavissa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Christa on esiintynyt perhejuhlissa, kuten häissä, hautajaisissa ja syntymäpäivillä sekä säihkettä pursuavissa musikaaleissa. Christan voi tilata myös juontokeikalle tai esiintymiskouluttajaksi ja hän esiintyy myös yhdessä Iina Sihvosen kanssa.

Kts. Duo Christa ja Saila, Heijastus, Charisma, SPEKTRI, Iina Sihvonen.

Lue täältä Christan opettajakuvaus.

Heräsikö kysyttävää?