Siirry suoraan sisältöön
Musiikkiteatteri Spektrin kerhoon osallistuva lapsi ihailee värikkäitä viirejä selkä kameraan päin. Etualalla keltainen ampiaisen näköinen kerhoreppu, jolla on hymyilevät kasvot.

Spektrin kerhot

Musiikkiteatteri Spektrin kerhot on suunnattu hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville noin 2–5-vuotiaille lapsille. Lasten osallistuminen kerhoon on maksutonta Hämeenlinnan kaupungin myöntämää palveluseteliä vastaan. Annamme ohjeet palvelusetelin hakemiseen sähköpostitse kerhoon ilmoittautumisen jälkeen.

Kerhoon on mahdollista osallistua yhtenä päivänä viikossa; keskiviikkoisin klo 9.00 – 11.15. Toimintakausi on syyskuusta toukokuun puoleen väliin. Ilmoittautua voi ympäri vuoden, jos ryhmissä on tilaa!

Kerhopäivät koostuvat musiikkiteatteripainotteisesta ohjatusta toiminnasta (kts. Seikkailumuskari), eri taiteita yhdistävästä tekemisestä, vapaasta leikistä ja eväiden syömisestä (meiltä löytyy täysvarusteltu keittiö). Kerhoon osallistutaan ilman aikuista.

Toiminta suunnitellaan kerholaisten ikä ja kehitystaso huomioiden. Musiikkiteatteri Spektri sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, osoitteessa Suomen Kasarmi 11.

Kerhoa ohjaa Sini Simi ja Marjuska Santala. Kerhoryhmän maksimikoko on 13 lasta. Kerhon yhteyshenkilönä on Marjuska Santala. Yhteyttä saat parhaiten sähköpostilla marjuska@musiikkiteatterispektri.fi. Laita rohkeasti viestiä, jos sinulla herää kysyttävää!

Pienet kerholaisen kädet ja värikkäitä palikoita Musiikkiteatteri Spektrin aamupäiväkerhossa.

Spektrin kerhot

ke klo 9.00 – 11.15

Syyslukukausi alkaa 4.9.24

Palveluseteli (saa kaupungilta)

Heräsikö kysyttävää?