Siirry suoraan sisältöön
Musiikkiteatteri Spektrin kerhoon osallistuva lapsi ihailee värikkäitä viirejä selkä kameraan päin. Etualalla keltainen ampiaisen näköinen kerhoreppu, jolla on hymyilevät kasvot.

Spektrin kerhot

Musiikkiteatteri Spektrin kerhot on suunnattu hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville noin 2–5-vuotiaille lapsille. Lasten osallistuminen kerhoon on maksutonta Hämeenlinnan kaupungin myöntämää palveluseteliä vastaan. Annamme ohjeet palvelusetelin hakemiseen sähköpostitse kerhoon ilmoittautumisen jälkeen.

Kerhoon on mahdollista osallistua yhtenä tai kahtena päivänä viikossa; maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00 – 11.15. Toimintakausi on syyskuusta toukokuun puoleen väliin. Ilmoittautua voi ympäri vuoden, jos ryhmissä on tilaa!

Kerhopäivät koostuvat musiikkiteatteripainotteisesta ohjatusta toiminnasta (kts. Seikkailumuskari), eri taiteita yhdistävästä tekemisestä, vapaasta leikistä ja eväiden syömisestä (meiltä löytyy täysvarusteltu keittiö). Kerhoon osallistutaan ilman aikuista.

Toiminta suunnitellaan kerholaisten ikä ja kehitystaso huomioiden. Musiikkiteatteri Spektri sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, osoitteessa Suomen Kasarmi 11.

Kerhoa ohjaavat Iida Savimäki ja Sini Simi. Kerhoryhmän maksimikoko on 14 lasta. Kerhon yhteyshenkilönä on Marjuska Santala. Yhteyttä saat parhaiten sähköpostilla marjuska@musiikkiteatterispektri.fi. Laita rohkeasti viestiä, jos sinulla herää kysyttävää!

Huomaathan että ilmoittautuessasi kahteen kerhopäivään, ilmoittautuminen tehdään kumpaankin päivään erikseen. Klikkaa ensimmäinen päivä kassalle ja käy sitten uudestaan sivulla ilmoittautumassa toiseen päivään.

Pienet kerholaisen kädet ja värikkäitä palikoita Musiikkiteatteri Spektrin aamupäiväkerhossa.

Spektrin kerhot

ma klo 9.00 – 11.15

ti klo 9.00 – 11.15

ke klo 9.00 – 11.15

Kevätlukukausi alkaa 15.1.2024

Palveluseteli (saa kaupungilta)

Heräsikö kysyttävää?