Tilauksesta

Musiikkiteatteri Spektriltä voit tilata eri kokoonpanoja, koulutuksia ja kursseja, Skumppaimproa, Seikkailupaketteja ja syntymäpäiväohjelmaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Kokoonpanot

Lyhyesti

Tutustu eri kokoonpanoihin ja tilaa esiintyjä perhejuhliisi tai vaikkapa firman juhliin. Esiintyjistä löydät erikokoisia kokoonpanoja soololaulajasta bändiin ja musiikkiteatteriryhmään. Teemme myös juontokeikkoja! Tutustu kokoonpanoihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutukset ja kurssit

Järjestämme esiintymis- ja heittäytymis …

Järjestämme esiintymis- ja heittäytymiskoulutusta sekä musiikkiteatterin intensiivikursseja yrityksille ja yksityishenkilöille. Voit tilata meiltä myös äänenkäytön- ja esiintymisen koulutusta esimerkiksi lauluryhmille ja kuoroille. Ota yhteyttä ja ideoidaan sinulle sopiva paketti!

Skumppaimpro

Puuttuuko teiltä hauskaa polttariohjelmaa …

Puuttuuko teiltä hauskaa polttariohjelmaa tai ohjelmanumero firman juhliin? Skumppaimpro on hauska ja interaktiivinen hulluttelu, jossa pääset heittäytymään ja hassuttelemaan pienen kilistelyn äärellä. Skumppaimpron kehittäjinä ja vetäjinä ovat Christa Talikka ja Iina Sihvonen.

Seikkailupaketti

Seikkailumuskarissa lapset pääsevät …

Seikkailumuskarissa lapset pääsevät seikkailemaan musiikin, tanssin ja leikin hurmassa.

Seikkailun voi tilata päiväkodin, koulujen tai syntymäpäiväjuhlien ohjelmanumeroksi tai voit tulla seikkailemaan meille Musiikkiteatteri Spektrin saliin! Räätälöimme myös eri ikäisille sopivia musiikkiteatteriesityksiä vauvateatterista koululaisesityksiin. Ideoidaan yhdessä!

Seikkailumuskarin kehittäjänä ja vetäjänä toimii Iina Sihvonen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Spektri järjestää syntymäpäiväohjelmaa …

Spektri järjestää syntymäpäiväohjelmaa lasten synttärijuhliin! Miksei aikuisillekin! Luvassa on musiikkia, heittäytymistä rooleihin, tanssia ja paikalle saa myös taikurin.

Synttärit voidaan järjestää lauluineen ja rekvisiittoineen esimerkiksi tietyllä Disney-teemalla kotonasi tai Musiikkiteatteri Spektrin tiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja antaudu Spektrin valloittavien syntymäpäivien vietäväksi!

Heräsikö kysyttävää?