Siirry suoraan sisältöön

Tilauksesta

Musiikkiteatteri Spektriltä voit tilata eri kokoonpanoja, Skumppaimproa, koulutuksia ja kursseja, Seikkailupaketteja ja syntymäpäiväohjelmaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Kuohuviinilasit tarjottimella ja taustalla näkyy Skumppaimproon osallistuvia asiakkaita.

Skumppaimpro

Puuttuuko teiltä hauskaa ohjelmaa …

Puuttuuko teiltä hauskaa ohjelmaa polttareihin, ohjelmanumero juhliin tai yhteishengen nostattavaa tekemistä tyky-päivään? Skumppaimpro on hauska ja interaktiivinen hulluttelu, jossa pääset heittäytymään ja hassuttelemaan pienen kilistelyn äärellä.

Skumppaimprossa tehdään yhdessä hauskoja ja helppoja improvisaatioharjoituksia, nauretaan ja kilistellään. Mitään ei tarvitse osata etukäteen ja tärkeintä on hauskanpito. Mitä suuremmin mokaa, sitä paremmin menee! Mukaan voi ripauttaa myös ryhmän niin halutessa laulu- ja musiikki-improvisaatiota.

Räätälöimme skumppaimpron ryhmän mukaan ja kysymme aina ennakkoon asiakkaan toiveita ja esimerkiksi juhlan/tilaisuuden teeman. Mahdollisuus on myös oman improtarinan, improräpin tai kappaleen tekemiseen. Polttariseurueiden kanssa voidaan toteuttaa myös improttu polttarivala!

Skumppaimpron pituus on 1h 15min – 1h 30 min.

Hinta on 25e henkilö, minimi osallistujamäärä on kuusi henkilöä ja minimihinta kahdeksan henkilön mukaan. Hinta sisältää alvin 24 %. Isommille ryhmille (yli 20 hlö) voit pyytää tarjouksen.

Skumppaimpro toteutetaan Musiikkiteatteri Spektrin salissa osoitteessa Suomen Kasarmi 11 tai asiakkaan luona. Vetäjinä toimivat Skumppaimpron kehittäjä Christa Talikka, karismaattinen Miikka J. Anttila sekä valovoimainen Marjuska Santala.

Helena Puukka, Christa Talikka ja Saila Märkjärvi eli Spektrin Heijastus-kokoonpano flyygelin äärellä.
Lyhyesti

Tutustu eri kokoonpanoihin ja tilaa esiintyjä perhejuhliisi tai vaikkapa firman juhliin. Esiintyjistä löydät erikokoisia kokoonpanoja soololaulajasta bändiin ja musiikkiteatteriryhmään. Teemme myös juontokeikkoja! Tutustu kokoonpanoihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Venetsialainen naamio ja juhlaviirit mustalla taustalla.

Koulutukset ja kurssit

Järjestämme esiintymis- ja heittäytymis …

Järjestämme esiintymis- ja heittäytymiskoulutusta sekä musiikkiteatterin intensiivikursseja yrityksille ja yksityishenkilöille. Voit tilata meiltä myös äänenkäytön- ja esiintymisen koulutusta esimerkiksi lauluryhmille ja kuoroille. Ota yhteyttä ja ideoidaan sinulle sopiva paketti!

Seikkailumuskariin osallistuvia lapsia heiluttamassa leikkivarjoa.

Seikkailupaketti

Seikkailumuskarissa lapset pääsevät …

Seikkailumuskarissa lapset pääsevät seikkailemaan musiikin, tanssin ja leikin hurmassa.

Seikkailun voi tilata päiväkodin, koulujen tai syntymäpäiväjuhlien ohjelmanumeroksi tai voit tulla seikkailemaan meille Musiikkiteatteri Spektrin saliin! Räätälöimme myös eri ikäisille sopivia musiikkiteatteriesityksiä vauvateatterista koululaisesityksiin. Ideoidaan yhdessä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaksi lasta juhlahatut päässä ja juhlapillit suussa juhlimassa Musiikkiteatteri Spektrillä järjestettyjä syntymäpäiväjuhlia.
Spektri järjestää syntymäpäiväohjelmaa …

Spektri järjestää syntymäpäiväohjelmaa lasten synttärijuhliin! Miksei aikuisillekin! Luvassa on musiikkia, heittäytymistä rooleihin, tanssia ja paikalle saa myös taikurin.

Synttärit voidaan järjestää lauluineen ja rekvisiittoineen esimerkiksi tietyllä Disney-teemalla kotonasi tai Musiikkiteatteri Spektrin tiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja antaudu Spektrin valloittavien syntymäpäivien vietäväksi!

Keltainen kangaskassi, jossa on Musiikkiteatteri Spektrin logo
Upeat ja uniikit Spektri-tuotteet …

Upeat ja uniikit Spektri-tuotteet Spektrin verkkokaupasta! Piristä päivääsi Spektri-logolla varustellulla kangaskassilla, t-paidalla tai hupparilla!

Heräsikö kysyttävää?