Siirry suoraan sisältöön

Tunnit
Opetusta kaikenikäisille. Tutustu tunteihimme!

Seikkailumuskari

Seikkailumuskarit lyhyesti

Alle kouluikäisille (0–6v) suunnatuilla Seikkailumuskaritunneilla jokainen tunti on uusi seikkailu.

Seikkaillessa tutustumme musiikin, tanssin ja teatterin eri elementteihin.

Uutuutena 5-6-vuotiaille suunnattu Seikkailuteatteri!

Spektrin kerhot

Kerhot lyhyesti

Musiikkiteatteri Spektrin kerhot ovat suunnattu hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville 2–5 vuotiaille lapsille.

Lasten osallistuminen kerhoihin on maksutonta Hämeenlinnan kaupungin myöntämää palveluseteliä vastaan.

Musiikkiteatteri

Musiikkiteatteri lyhyesti

Musiikkiteatteritunneilla opitaan musiikista, fyysisestä ilmaisemisesta ja näyttämötyöskentelystä oppilaan ikä- ja taitotaso huomioiden.

Meiltä löytyy sopiva musiikkiteatteriryhmä 7–9, 10-12, 13–18 ja yli 18-vuotiaille. Kaikki ekaluokkalaisista eläkeikäisiin ovat tervetulleita!

Laulutunnit

Laulutunnit lyhyesti

Laulutunneilla pääset kehittämään äänenkäyttöäsi laulutekniikan, laulutyylin ja tulkinnan kautta. Laulutunnit räätälöidään tarpeidesi mukaan. Päätyyliksi voit valita pop/jazz-laulun tai musikaalilaulun, mutta saat laulaa monipuolisesti eri tyylejä. Voit tulla laulamaan yksin, yhdessä kaverin kanssa tai pienryhmässä. Laulutunnit sopivat sekä aloitteljoille että jo kokeneille laulajille.

Showkuoro

Showkuoro lyhyesti

Spektrin Showkuoro on nuorille ja aikuisille suunnattu elokuva-, musikaali-, pop-rock-jazz- painotteinen iso lauluryhmä. Pääset laulamaan näyttämö- ja elokuvamaailman suurimpia hittejä sekä kevyttä musiikkia laidasta laitaan aina vanhoista ikivihreistä nykyradiohitteihin äänissä muiden kanssa.

Ihanat ikivihreät

Ihanat ikivihreät lyhyesti

Haluaisitko laulaa yhdessä mukavassa porukassa ja saada virkistyshetken musiikin kera päivääsi? Ihanat ikivihreät nauttii laulamisesta ja pääset laulamaan toivelauluja eri vuosikymmeniltä kuten kansanlauluja, iskelmiä ja valkokankaan klassikoita. Lauluryhmä on avoin kaikille laulamisesta innostuneille varttuneemmille aikuisille (50+).


Heräsikö kysyttävää?