Siirry suoraan sisältöön

Etsitkö tunnelmallista kokous- tai juhlatilaa syntymäpäivien, tykypäivien, perhejuhlien tai vaikka polttareiden viettoon? Tai puuttuuko sinulta harjoittelutila tanssi- tai musiikkiharjoituksiin? Vuokraamme Musiikkiteatteri Spektrin tiloja räätälöidysti tarpeidesi mukaan!

Tiloissamme on kaksi isoa musiikkiteatterisalia, joissa molemmissa laadukkaat PA-järjestelmät, säädettävissä olevat tunnelmalliset värivalot ja sähköpiano. Lisäksi kolmas, suurin salimme muovautuu juuri sinun tarpeisiisi, vaikka viikoittain toistuvaan harrastuskäyttöön tai toimistotilaksi! Kotoisa laululuokka muuntuu helposti vaikka äänitysstudioksi. Tilavat aula- ja oleskelutilat kutsuvat viihtymään!

Keittiössä varusteina kahvinkeitin, mikro, uuni, hella ja jääkaappi. Avarista wc-tiloista löytyy myös suihku. Tiloihimme pääsee helposti pyörätuolilla ja lastenvaunuilla.

Tilojen lisäksi saat meiltä juhliisi myös esiintyjän tai ohjelmaa! Kysy tarjous!

Tilaa koskeva kysely

Vuokrahinnat alkaen 45€ / ensimmäinen tunti

Yhteystiedot

Musiikkiteatteri Spektri Oy
Y-tunnus: 3205148-6
Suomen Kasarmi 11,
13100 Hämeenlinna
spektri@musiikkiteatterispektri.fi

Tilojen 360°-esittely

Tutustu ihaniin tiloihimme 360°-kuvaesittelyn avulla. Hiirellä klikkaamalla pääset navigoimaan tiloissamme, niin kuin olisit siellä ja voit katsella kaikkialle ympärillesi. “Toggle Fullscreen” -painikkeella saat näkymän avautumaan koko näytöllesi.

Heräsikö kysyttävää?