Aamupäiväkerho

Musiikkiteatteri Spektrin aamupäiväkerho on suunnattu hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville 2–5-vuotiaille lapsille. Lasten osallistuminen kerhoon on maksutonta Hämeenlinnan kaupungin myöntämää palveluseteliä vastaan. Palveluseteli tulee meille parhaillaan käyttöön – annamme tarkemmat ohjeet kerhoon ilmoittautuneille.

Kerhoon on mahdollista osallistua yhtenä tai kahtena päivänä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00 – 11.15 tai klo 12.45 – 15.00. Toimintakausi on syyskuusta huhtikuuhun 30.8. alkaen. Vapaita paikkoja voi tiedustella ympäri vuoden!

Kerhopäivät koostuvat musiikkiteatteripainotteisesta ohjatusta toiminnasta (kts. Seikkailumuskari), vapaasta leikistä ja eväiden syömisestä (meiltä löytyy jääkaappi ja mikro). Spektrin tiloissa on mahdollista ottaa myös päiväunet. Kerhoon osallistutaan ilman aikuista.

Toiminta suunnitellaan kerholaisten ikä ja kehitystaso huomioiden. Kerholaiset pääsevät halutessaan osaksi isompia Musiikkiteatteri Spektrin produktioita.

Musiikkiteatteri Spektri sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, osoitteessa Suomen Kasarmi 8. Olemme viihtyisä kohtaamispaikka lapsiperheille – kahviakin on aina tarjolla!

Kerhon opettajana ja yhteyshenkilönä on Iina Sihvonen.

Ilmoittaudu kerhoon tästä:

Ethän laita tähän kuitenkaan henkilötietoja, kiitos.

Heräsikö kysyttävää?