Siirry suoraan sisältöön

Seikkailumuskaria

päiväkotiin

“Laulamaan, tanssimaan, soittamaan, nauramaan, musiikkiteatterin tunnelmaan!” Päiväkotipäivän aikana pidettävässä seikkailumuskarissa jokainen kerta on uusi seikkailu. Seikkaillessa tutustutaan musiikkiteatterin elementteihin – musiikkiin, tanssiin ja teatteriin – yhdessä ryhmän ja opettajan kanssa. Opetus räätälöidään lapsen ikä- ja kehitysvaiheen mukaan.

Muskarissa soitetaan erilaisia rytmisoittimia, tanssitaan huivien kanssa, leikitään laululeikkejä, rytmitellään, lorutellaan, ja muistetaan aina pitää yllä rohkaisevaa ja innostavaa tunnelmaa. Seikkailumme kulkee teeman mukaan aina alkulaulusta loppulauluun välillä metsän halki metsän eläinten puuhiin osallistuen ja välillä nuotiolla lämmitellen tai vaikka merenpohjassa ihmetellen vedenalaista maailmaa.

Opettajamme ovat innostavia ja osaavia ammattilaisia. Tarkkaan suunniteltu Seikkailumuskarikonsepti takaa tasaisen ja hyvän laadun muskarihetkiin.

Jos teidän päiväkodissanne on jo Seikkailumuskaritoimintaa, pääset ilmoittautumaan siihen alta – oman päiväkotisi nimen kohdalta.

Jos toivot seikkailumuskaria omaan päiväkotiisi, ota yhteyttä meihin! spektri@musiikkiteatterispektri.fi

Pilke Planeetta seikkailumuskari

ti klo 14.30 – 15.00 (SOA)

Kevätlukukausi: 9.1. – 27.4.2023

Hinta: 129 / 14 kertaa

Opettaja: Simonette Ohra-aho (SOA)

Hiihtolomatarjous! Hinta: 65 € / 7 kertaa (6.3.-27.4.2023)

Heräsikö kysyttävää?