Siirry suoraan sisältöön

Seikkailumuskaria

päiväkotiin

“Laulamaan, tanssimaan, soittamaan, nauramaan, musiikkiteatterin tunnelmaan!” Päiväkotipäivän aikana pidettävässä seikkailumuskarissa jokainen kerta on uusi seikkailu. Seikkaillessa tutustutaan musiikkiteatterin elementteihin – musiikkiin, tanssiin ja teatteriin – yhdessä ryhmän ja opettajan kanssa. Opetus räätälöidään lapsen ikä- ja kehitysvaiheen mukaan.

Muskarissa soitetaan erilaisia rytmisoittimia, tanssitaan huivien kanssa, leikitään laululeikkejä, rytmitellään, lorutellaan, ja muistetaan aina pitää yllä rohkaisevaa ja innostavaa tunnelmaa. Seikkailumme kulkee teeman mukaan aina alkulaulusta loppulauluun välillä metsän halki metsän eläinten puuhiin osallistuen ja välillä nuotiolla lämmitellen tai vaikka merenpohjassa ihmetellen vedenalaista maailmaa.

Opettajamme ovat innostavia ja osaavia ammattilaisia. Tarkkaan suunniteltu Seikkailumuskarikonsepti takaa tasaisen ja hyvän laadun muskarihetkiin.

Jos teidän päiväkodissanne on jo Seikkailumuskaritoimintaa, pääset ilmoittautumaan siihen alta – oman päiväkotisi nimen kohdalta.

Jos toivot seikkailumuskaria omaan päiväkotiisi, ota yhteyttä meihin! spektri@musiikkiteatterispektri.fi

Spektrin Seikkailumuskari, Karhumäen päiväkoti

Seikkailumuskari Karhumäessä

Musiikkiteatteri Spektrin Seikkailumuskari on perjantaisin aamupäivällä Päiväkoti Karhumäen tiloissa. Ilmoita lapsesi mukaan muskariin alta, maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Päiväkodin työntekijät jakavat lapset muskariryhmiin ottaen huomioon lasten hoitoajat ja toimivan kokoonpanon. Ryhmiä voi olla useampi aamupäivän aikana, riippuen osallistujamäärästä. Ryhmäkoko on noin 12 lasta.

Tiistaisin aamupäivällä

24.10.2023 lähtien 7 kertaa

Hinta: 69€

Spektrin Seikkailumuskari, Karhuryhmän päiväkoti

Seikkailumuskari Karhuryhmässä

Musiikkiteatteri Spektrin Seikkailumuskari on perjantaisin aamupäivällä Päiväkoti Karhuryhmän tiloissa. Ilmoita lapsesi mukaan muskariin alta, maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Päiväkodin työntekijät jakavat lapset muskariryhmiin ottaen huomioon lasten hoitoajat ja toimivan kokoonpanon. Ryhmiä voi olla useampi aamupäivän aikana, riippuen osallistujamäärästä. Ryhmäkoko on noin 12 lasta.

Päivämäärä ja aika:

Perjantaisin aamupäivällä,

syyslukukausi 28.8.23-17.12.2023 (syyslomatauko viikolla 42)

Hinta: 139 (14 kertaa)

Heräsikö kysyttävää?