Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

Olemme kaksi ystävystä — Christa Talikka ja Iina Sihvonen. Tutustuimme toisiimme Hämeenlinnassa jo yläkouluikäisinä musiikkiharrastusten kautta. Matkamme jatkui kummallakin musiikin ammattiopintoihin Helsinkiin ja Tampereelle ja aikuisina tiemme kohtasivat toden teolla yhdessä esiintyessä. Hämeenlinnan Taiteiden yöhön vuonna 2015 perustetun musiikkiteatteriryhmän myötä lopulta ymmärsimme, että yhteistyömme sujuu saumattomasti ja kummallakin on palava halu päästä tekemään musiikkiteatteria ja vaikuttavia spektaakkeleja. 

Istuimme yhdessä kahvilla vuoden 2021 alussa ja aukaisimme suumme luovuuden tuskissamme. Kummastakin huokui pakottava tarve päästä toteuttamaan itseään, luomaan uutta, antamaan itselleen ja muille mahdollisuuden loistaa, nauttimaan ja tuntemaan täysillä, kokemaan lavan lumo, mutta myös kehittämään oman kotikaupungin kulttuuritoimintaa, täyttämään iso aukko Hämeenlinnan kulttuurielämässä.

Yhdestä hullusta lauseesta tuli kertaheitolla totta ja laitoimme luonteisiimme tyypilliseen tapaan pyörät pyörimään nopeasti unelmiemme työpaikan eteen. Perustimme Musiikkiteatteri Spektrin, joka tarjoaa musiikkiteatterin ja laulun opetusta ja esityksiä kaikenikäisille Hämeenlinnan seudulla ja rajojen yli.

Tuskin maltamme odottaa yhteistyömahdollisuuksia, kulttuurielämysten antamista sekä yhteisen upean yhteistyön jatkoa.

Christan sanoin: “Vihdoin minusta tuntuu, että olen löytänyt ystävän hiekkalaatikolle.”

Ystävän, joka leikkii yhdessä, katsoo samaan suuntaan, rakentaa hiekkalinnoja, tukee, kannustaa ja vie eteenpäin väkevällä positiivisella visiolla, osaamisella ja riemulla. Kaksi rautaista ammattilaista kohtaa. Tästä tulee jotain suurta ja merkityksellistä. Vain taivas on rajana.

Rakkaudella musiikkiin ja musiikkiteatteriin,

Christa ja Iina

Musiikkiteatteri Spektri Oy

Heräsikö kysyttävää?